Στο σωστό δρόμο

Ως θετικό κρίνεται το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα. Το φιλικό με τα Γιάννινα είχε χαρακτήρα τελικής πρόβας αφού ο Κρίστιανσεν τέσταρε για περισσότερο από 60 λεπτά την εντεκάδα που μάλλον θα προτιμήσει και στο πρώτο επίσημο. Αν και το σκορ δεν έχει σημασία ο ΑΠΟΕΛ με δυο τέρματα του Σωτηρίου πήρε τη νίκη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι λειτούργησε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Όπως και στα προηγούμενα φιλικά έτσι και σήμερα παρατηρήθηκαν αμυντικά κενά τα οποία όμως περιορίστηκαν στο ελάχιστο δυνατό, ήταν όμως αρκετά για να φέρουν το γκολ για τον αντίπαλο.

Το 4-1-4-1 του Κρίστιανσεν είχε τον Βάντερμαν κάτω από τα δοκάρια ενώ η αμυντική τετράδα ήταν οι Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Καρλάο και Αστιθ. Μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς ήταν ο Μοράις με τους ΒΑΝτερ και Εφραίμ στα δύο άκρα και τους Βινίσιους και Ντε Βισνέτι να κινούνται στον κεντρικό άξονα δίνοντας βοήθειες στον Σωτηρίου.

Ο προπονητής εκμεταλλεύτηκε το φιλικό δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον Μπρεσάν ο οποίος πήρε ένα δεκάλεπτο έτσι ώστε να εξοικειωθεί με στόχο να πάρει ακόμα περισσότερο στα επίσημα που ακολουθούν.

ΑΠΟΕΛ

Βάτερμαν, Καρλάο, Αστίθ (67΄ Μερκής), Μιλάνοφ (70΄ Σέρτζιο), Αλεξάνδρου, Μοράις (80΄ Αρτυματάς), Βινίσιους (67΄ Ορλάντι), Ντε Βινσέντι (80΄ Μπρεσάν), Βάντερ (83΄ Παπαφώτης), Εφραίμ (63΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου (87΄ Χαραλάμπους)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X