Ενπ Vs ΑΠΟΕΛ 2-2

Η αποκαρδιωτική απόδοση της ομάδας συνοδεύτηκε και με το 2-2 που ήρθε στις καθυστερήσεις και με τον οποίο εξασφαλίσαμε την πρόκριση στον τελικό. Η επιπολαιότητα των παικτών και οι ατυχέστατες επιλογές του Τραμετσάνι δεν στοίχησαν αλλά έδειξαν πόσο ευάλωτος είναι ο ΑΠΟΕΛ ανεξαρτήτως αντίπαλου.

Η παρουσία των Ρομό και Ρουέδα δημιούργησε τεράστιες ανισορροπίες και προβλήματα στην αμυντική λειτουργία αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Τα ατομικά λάθη με πιο τραβηγμένο εκείνο των δυο με το οποίο η ΕΝΠ πέτυχε το 2-1 ήταν αυτά που δημιούργησαν μια άκρως προβληματική εικόνα και νευρικότητα η οποία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σε όλη της διάρκεια του αγώνα.

Ο προπονητής μας στην επανάληψη με μια σειρά αλλαγών προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση χωρίς όμως να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό η εικόνα της ομάδας.

Άξια αναφοράς όμως ήταν η είσοδος του Εφραίμ ο οποίος αγωνίστηκε για 18 περίπου λεπτά. Η αδυναμία να κρατήσουμε την μπάλα και οι πολλές κίτρινες ήταν το επιστέγασμα της δυσκολίας να κάνουμε ακόμα και τα βασικά αλλά η ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Βιντιγκαλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Ρουέδα, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ:
Ρόμο, Βούρος, Μερκής, Ρουέδα, Φατσινέτι, Μοράις, Βιντιγκάλ, Ζαχίντ (86′ Αρτυματάς), Αλωνεύτης (59′ Γιάκολις), Ντε Βινσέντι, Μπέζιακ (72′ Εφραίμ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X