Στροφή σε αμυντικό χαφ

Οι τελευταίες εξελίξεις με πιο σημαντικό τον τραυματισμό του Αρτυματά διαφοροποιούν τον μεταγραφικό πλάνο αφού πλέον ο Κετσπάγια ψάχνει για αμυντικό μέσο και όχι για επιθετικό. Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόθεση ήταν να υπάρξει εναλλακτική και ποιοτική επιλογή πέραν του Καβενάγκι αλλά η προτεραιότητες έχουν διαφοροποιηθεί. Λίγο το θετικό comeback του Σωτηρίου και πολύ περισσότερο η δυσκολία των Μοράις και Βινίσιους να αντέξουν την πίεση των συνεχόμενων αγώνων έφεραν την αλλαγή των δεδομένων.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι χτισμένος με πολλές παθογένειες και μια από αυτές αφορά την μη αντικατάσταση του Λάνιγκ με έναν αμυντικό μέσο της ίδιας ή και καλύτερης ποιότητας. Το καλοκαίρι η επιεικώς ατυχής επιλογή της διοίκησης ήταν ο Μακρίδης ο οποίος έφυγε κακήν κακώς.

Πλέον το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο Κετσπάγια να βρει έναν αμυντικό μέσο που θα μπορέσει να δώσει άμεσα τις ποιοτικές λύσεις που θέλει η ομάδα στο τελευταίο μισό. Αν τα καταφέρει θα αυξηθούν και οι πιθανότητες να ανατρέψουμε τα αρνητικά δεδομένα.

Πάντως ο προπονητής μας καθόλου τυχαία δήλωσε προχτές ότι διανύουμε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο αφού είναι δύσκολο να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ καλοί παίκτες χωρίς να πληρώσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!