Στροφή σε αρχισκάουτερ

Μπορεί να επικρατεί ικανοποίηση γιατί έστω και με καθυστέρηση (που στοίχησε) τα μεταγραφικά αποκτήματα άρχισαν να αποδίδουν, αλλά είναι γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού δεν κύλησε ομαλά. Ο απολογισμός της όλης περιόδου ήταν θέμα που απασχόλησε δυο τουλάχιστον συνεδρίες του διοικητικού συμβουλίου και πληθώρα άλλων επαφών που έγιναν τον Σεπτέμβριο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι προέκυψε και πόρισμα για το τι πήγε στραβά και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν φωτογραφίζουν ποιο ήταν αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην πρόσληψη ενός αρχισκάουτερ ο οποίος θα έχει την ευθύνη να προτείνει παίκτες βάση των αγωνιστικών αναγκών και οικονομικών δεδομένων της ομάδας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι επαφές με υποψηφίους βρίσκονται στο τελικό στάδιο με την περίπτωση ενός σκοαυτερ (Ιταλικής καταγωγής) να θεωρείται ιδανική. Το πλάνο προβλέπει όπως η μεταγραφική περίοδος που έρχεται να “τρέξει” με βάση τις εισηγήσεις του αρχισκαούτερ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του ψες στην τηλεόραση του ΡΙΚ ανέφερε για το θέμα ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την πρόσληψη και πως μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει οριστική κατάληξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!