Συνέχεια και συνέπεια

Το επιβλητικό 5-1 πάνω στο βασικότερο μας αντίπαλο δεν θα έχει καμία ουσιαστική σημασία αν δεν κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην ομάδα του Πουρσαϊτίδη είναι μεγάλος και όποιος τον παραγνωρίσει δεν αντιλαμβάνεται τη φετινή κατάσταση.

Ίσως να πρέπει να θυμίσουμε ότι η νίκη μας στον πρώτο γύρο ήρθε περισσότερο τυχαία αλλά και το ότι πρόκειται για μια ομάδα που δικαιολογημένα θεωρείται από τις πιο ανταγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι απώλειες που είχαμε και ιδιαίτερα αυτές με Πάφο και Δόξα επιβάλουν να καλύψουν τη χασούρα μέσα από νίκες με δυνατούς αντιπάλους και αυτό πρέπει να γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο ΓΣΠ.

Ο Πετεβίνος σκιαγράφησε στις τελευταίες δηλώσεις του τα δεδομένα..

«Όταν ξεκινούσε αυτό το αγωνιστικό οδοιπορικό, από τον αγώνα με την ΑΕΚ, ξέραμε ότι είναι οι αγώνες που πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε βαθμούς. Είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη να δείξουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας ότι συνεχίζεται αυτό προς τα πάνω. Χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Η Νέα Σαλαμίνα, ούτε αμελητέα ποσότητα είναι, ούτε ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις. Φέτος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, μπορεί να τα βάλει με τον οποιοδήποτε και είναι ομάδα συνόλου. Είναι ομάδα προπονητή και που μπορεί να βγάλει πράγματα. Επιβάλλεται να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να αποδείξουμε ότι πάμε μπροστά.

Στο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει συμβιβασμός. Ακόμα και τώρα που είμαστε σε απόσταση βολής από την κορυφή, δεν είναι αρκετό. Θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε και καλή αγωνιστική εικόνα. Το θέμα είναι να έχεις συνέχεια και συνέπεια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X