Τα αποκαλυπτήρια και ο φόβος

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα το τελευταίο του φιλικό πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας σε ένα αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικής πρόβας. Οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον «νέο» ΑΠΟΕΛ και να κρίνουν κατά πόσο έχουν γίνει βήματα προόδου.

Τα φιλικά επί Πολωνικού εδάφους δεν πρέπει να άφησαν ικανοποιημένο τον Κρίστιανσεν ο οποίος με τη σειρά του θα θέλει να δει περισσότερη ενέργεια, λιγότερα λάθη και καλύτερη ανταπόκριση στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα.

Υπάρχει όμως και ένας φόβος η σκέψη του οποίου προκαλεί άγχος και θυμό. Στο σημερινό φιλικό απαγορεύεται να τραυματιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου. Οι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό αδυνατούν μέχρι στιγμής να προσθέσουν στο ρόστερ τον ένα τουλάχιστον επιθετικό που χρειαζόμαστε γεγονός που γιγαντώνει την εξάρτηση στον νεαρό Κύπριο επιθετικό.

Μπορεί λοιπόν η κλήρωση να έφερε ανακούφιση αφού τόσο η  TNS όσο και Τρε Πενέ θεωρούνται αδύνατοι αντίπαλοι αλλά κανείς δεν θα αισθανόταν άνετα αν πηγαίναμε στον 2ο προκριματικό χωρίς επιθετικό στην 11αδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X