Τα χαμογέλα και η νέα πρόκληση

Ο ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του το 28ο πρωτάθλημα παρά το ότι η χρονιά ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις αλλά και δεδομένα όπως αυτά δημιουργήθηκαν την πρώτη τριμηνία.

Η διοίκηση και ο Πετρίδης ειδικότερα έδειξε τα γνωστά αντανακλαστικά που τον καθιστούν survivor και με μια απόλυση προπονητή και τη γνωστή πλέον αλλαγή μοντέλου, έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Απόλλωνας του Κίρζη ξεφούσκωσε, η ΑΕΚ του Καραπατάκη δεν μπορούσε να διαχειριστεί Ευρώπη και πρωτάθλημα έτσι ο ΑΠΟΕΛ επούλωσε ικανοποιητικά τις παθογένειες του και στο τέλος επικράτησε.

Αυτό έγινε πιο εύκολα από ποτέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν το κλαψούρισμα των προηγούμενων χρόνων από τον κάθε λογής χοχο.

Οι Ιταλοί και ο πρόεδρος δικαιολογημένα χαμογελούν αφού κατάφεραν κάτι που ήταν πιο δύσκολο από ποτέ όταν αποφάσιζαν να συνεργαστούν.

Πλέον έχουν μπροστά τους την μεγαλύτερη πρόκληση αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος αυστηρά ομιλούντες μας διατηρεί απλά σε τροχαία αποφυγής του οικονομικού κραχ.

Η πρόκριση σε ομίλους είναι ο μοναδικός τρόπος αφού ούτε η πώληση του Τάμαρι δεν φαίνεται να αρκεί στο πλέον αρνητικό σενάριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!