Τα δύο θέματα και η 13η

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος σήμερα με μια τεράστια πρόκληση, όσο και αν πολλοί οπαδοί μας δεν θέλουν να το κατανοήσουν. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για δύο λόγους. Ο πρώτος σχετίζεται με το γνωστό εφησυχασμό που μας διακατέχει διαχρονικά και που βγάζει μάτια μετά την τριάρα επί της ΑΕΚ που έφερε και το +6. Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται με τις απουσίες των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα.

Η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να αντιληφθεί ότι δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα σε μια προσπάθεια να μας βάλει στην πρίζα. Αυτοί που σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι σήμερα είναι οι παίκτες αφού η απόδοση του θα καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Κετσπάγια ξέρει τα ατού του Απόλλωνα αλλά και πως θα πρέπει να λειτουργήσει ο ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό αλλά και να μπορέσει να επιτεθεί σωστά. Το ζητούμενο είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω να το πράξουν. Το βάρος θα πέσει στους Πάρντο, Καρλάο, Μοράις και Εφραίμ αλλά η προσπάθεια θα πρέπει να είναι μεγάλη και συνολική.

Το αγωνιστικό πλάνο

Το μόνο ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας με τους Καρλάο και Αλεξάνδρου να διεκδικούν τη θέση και τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Μερκή. Η λογική αυτών των επιλογών είναι να υπάρχει η απαιτούμενη ταχύτητα σε όλη τη γραμμή έτσι ώστε να αναχαιτιστούν οι Γκιε και Παπουλής.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες θέσεις θα είναι λογικά κρατημένες από τους γνωστούς ενώ ο Βάντερ θα είναι βασικός και από τα πόδια του πρέπει προκύψουν καλά πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X