Τα δυο ζητούμενα για απόψε

Η ομάδα μας ρίχνεται απόψε στην μάχη του πρωταθλήματος. Αυτού που πρέπει να κατακτήσει και φέτος για να επιβεβαιώσει ότι στην Κύπρο υπάρχει μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη και το ότι είμαστε το πρώτο φαβορί δεν εγγυάται τίποτε. Τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με τη στελέχωση του ρόστερ είναι τέτοια που πρέπει να διατηρούν τους πάντες σε επιφυλακή.

Ο αποψινός αγώνας με τον Ερμή έχει ιδιαιτερότητες. Είναι ο πρώτος μετά τον αποκλεισμό από την Κοπεγχάγη και η σκέψη όλων είναι ακόμα στην Ευρώπη, ενώ υπάρχει η εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Αυτό όμως δεν θα γίνει αν δούμε έναν ΑΠΟΕΛ όπως των προηγούμενων αγώνων. Και δεν αναφερόμαστε στους αγώνες με την ανώτερη Κοπεγχάγη αλλά ακόμα και σε αυτούς με τη Ρόζενμποργκ, τον Απόλλωνα αλλά και την TNS.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η νίκη που θα μας βάλει σε θεση οδηγού από την 1η αγωνιστική αλλά και να δούμε ένα αποτελεσματικό rotation. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κρίστιανσεν θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το πόσες και ποιες θα είναι θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες. Όποιοι και αν αγωνιστούν όμως θα πρέπει να δείξουν θέληση, σοβαρότητα αλλά και ετοιμότητα να εφαρμόσουν το 4-1-4-1.

H επιμονή του Κρίστιανσεν στη συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι τυχαία αφού σε αυτήν βασίζεται η προπονητική του φιλοσοφία αλλά είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπορέσει να εφαρμοστεί σωστά. Εκεί που πιθανών να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη η προσπάθεια είναι αν κάποιοι παίκτες αδυνατούν να ανταποκριθούν στον απαιτούμενο βαθμό αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!