Τα εφτά εμπόδια προς την κορυφή

Ο Γενάρης του 2018 θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η ομάδα μας θα μπορέσει να ανατρέψει τις εκτιμήσεις όσων θεωρούν ότι οι τραυματισμοί και τα διαφόρων ειδών προβλήματα θα αποδειχτούν απροσπέλαστα. Οι οκτώ συνολικά αγώνες (7 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο) θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τη δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ να μαζέψει τους βαθμούς που ιδανικά θα τον οδηγήσουν στην κορυφή.

Η αρχή θα είναι θεωρητικά εύκολη αφού έχουμε εντός τους αγώνες με Άρη, Αλκή και στο δικό μας Μακάρειο την αναμέτρηση με τη Δόξα. Οτιδήποτε άλλο εκτός των 9 βαθμών θα είναι καταστροφή όπως ήταν και η ισοπαλία στον πρώτο γύρο με την ομάδα της Λεμεσού.

Στη συνέχεια έχουμε ΑΕΛ, ΑΕΚ και τις δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα! Παρόλο που στη φάση των play offs τα συνεχόμενα ντέρμπι θα είναι τρόπος ζωής, το ότι θα τα περάσουμε και τον Γενάρη είναι κάτι που απαιτεί σωστή διαχείριση και νίκες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βουνό το οποίο βλέποντας το συνολικά προκαλεί άγχος και είναι για αυτό που όλοι προτιμούν να λένε ότι επικεντρωνόμαστε στον αμέσως επόμενο αγώνα. Όπως και αν το δει κανείς απαιτείται ένα πάρα πολύ μεγάλο σερί νικών.

3/1 ΑΠΟΕΛ – Άρης
7/1, ΑΠΟΕΛ – Αλκή
10/1 Ερμής – ΑΠΟΕΛ (κύπελλο)
14/1 Δόξα – ΑΠΟΕΛ
17/1 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ
21/1 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ
24/1 ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας
31/1 Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X