Τα είπαν διοίκηση-παίκτες-προπονητής

Η ανάγκη να παραμείνουν όλοι στην πρίζα μέχρι τη λήξη του αυριανού αγώνα οδήγησε σε συνάντηση μεταξύ διοίκησης, παικτών και προπονητή. Σε αυτήν τονίστηκε αυτό που δύσκολα είναι κατανοητό στον κόσμο, ότι δηλαδή δεν πρόκειται για φιέστα τίτλου.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και όλα όσα αφορούν την ομάδα μας…

Για τον αγώνα της χρονιάς με την Ανόρθωση: «Θα μπορούσα να επικαλεστώ άνετα το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ είχε αντιμετωπίσει τα πολύ πρόσφατα χρόνια τέτοια παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και με την ΑΕΛ και με τον Ερμή. Αυτή τη φορά το εμπόδιο είναι πολύ ψηλό, και για εμάς μόνο μια επιλογή υπάρχει η νίκη, καθώς με διαφορετικό σενάριο οι πιθανότητες μας θα είναι ελάχιστες. Ο κ. Μπαλταζάρ έδωσε ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και ελπίζουμε να είναι ωφέλιμο. Υπήρξε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο τους παίκτες και τον προπονητή και έγινε ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση για έκπτωση αγωνιστική. Αυτό είχε γίνει και πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Να σημειώσουμε πάντως πως η Ανόρθωση μας οδήγησε σε μια απ’ τις τέσσερις μας ήττες φέτος και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Καρλάο είναι εκτός και απ’ τη στιγμή που έχει τραυματιστεί θα έχανε το τέλος της σεζόν»

Για τον κόσμο: «Η παρουσία του κόσμου σε σχέση με αυτή του Απόλλωνα είναι βελτιωμένη κατά 400 εισιτήρια. Βέβαια το γεγονός πως οι οργανωμένοι θα κάνουν αποχή αλλάζει τα δεδομένα. Μέχρι ψες έμειναν 2300 εισιτήρια για τη νότια και δεν αποκλείω να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία απ’ το αγώνα με τον Απόλλωνα»

Για τα χθεσινά βραβεία: «Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές και κόσμος κλήθηκαν να ψηφίσουν και ήταν φυσιολογικά αποτελέσματα. Έχουμε περάσει πολλά με τους τραυματισμούς. Αλλάξαμε πολλές φορές πρόσωπα. Ο Νσούε για παράδειγμα ήταν στους υποψήφιους όμως έπαιξε μισή σεζόν. Αν είχαμε όλη τη χρονιά ένα σταθερό δεξί μπακ, αν δεν αλλάζαμε τους κεντρικούς αμυντικούς, αν ο Λάγο δεν τραυματιζόταν συχνά θα ήταν διαφορετικά. Όμως παραμένει μια βράβευση και το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα»

Για τον Καρλάο: «Ο μισθός του Καρλάο είναι στις 650 χιλιάδες καθαρά. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ο Καρλάο δεσμεύεται με συμβόλαιο δανεισμού μέχρι τις 31 Μαϊου. Με το τέλος των υποχρεώσεων ο Καρλάο θα πάει στο Τορίνο και θα δούμε τι θα γίνει. Το αν θα παραμείνει στην ομάδα μας είναι μια πιθανότητα αλλά δεν είναι η μόνη»

Για τη γενική συνέλευση: «Κάθε χρόνο γίνεται συνέλευση. Είναι η ανασκόπηση του προέδρου για τη χρονιά, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε συνέλευση μπορεί κάποιο άτομο να θέση τον εαυτό του υποψήφιο για το διοικητικό συμβούλιο»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X