Τα ερωτηματικά και η βαριά φανέλα

Η προσπάθεια να μην βρεθούμε στο βαρύ και ίσως ασήκωτο -5 από την κορυφή περνά μέσα από τον αποψινό αγώνα. Η ομάδα μας καλείται να πάρει το μοναδικό ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε λογική απόσταση από τον Απόλλωνα που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας και όποιος δεν μπορεί να το αναγνωρίσει απλά αρνείται να δει την πραγματικότητα. Ακόμα και έτσι όμως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα καταφέρει.

Απαιτείται όμως υπέρβαση έτσι ώστε να ξεπεραστεί το γεγονός ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν στο μισοάδειο ΓΣΠ. Οι ίδιοι θα πρέπει να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και να θέλουν τη νίκη περισσότερο από ότι αυτοί του Απόλλωνα.

Ο προπονητής μας έχει δύσκολο έργο και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε πόσο διαθετημένος είναι να ρισκάρει. Αυτό αφορά τους Νσούε, Τάμαρι, Ντε Βινσέτι και Εφραίμ.

Πρόκειται για παίκτες που θα ήθελε να τους έχει στην 11αδα αλλά για διαφορετικούς λόγους κανένας δεν θεωρείται 100% έτοιμος ή και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παρόλα αυτά η εκτίμηση είναι ότι τουλάχιστον Τάμαρι θα είναι στο αρχικό σχήμα ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να ελπίζουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!