Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Τα ερωτηματικά και το βαρόμετρο

Τα ερωτηματικά και το βαρόμετρο

Η ανόητη αποβολή του Μερκή μάλλον θα στερήσει τη δυνατότητα στον Κετσπάγια να μεταφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Καρλάο, χώρο όπου από πλευράς Ανόρθωσης θα καλύψει ο Μαρτίνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλεξάνδρου θα έχει το δύσκολο έργο να περιορίσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Η μεγάλη εικόνα όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας είναι αυτή που έχει 1-2 σημαντικά ερωτηματικά.

Πέραν του ποιος θα καλύψει τη θέση του Μερκή, προκύπτει και το ερώτημα του ποιος θα είναι ο τρίτος στο κέντρο αν θεωρήσουμε τους Μοράις και Βινίσιους σίγουρους. Μπαίνοντας στη λογική του προπονητή μας οι Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Βάντερ και Στίλιτς ειναι κατά σειρά οι επικρατέστεροι.

Η τριάδα των Εφραίμ, Γιαννιώτα και Σωτηρίου θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ να επιτεθεί σωστά αφού είναι οι πιο δημιουργικοί παίκτες. Είναι δεδομένο ότι ο Λάρκου θα προσαρμόσει την αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης πάνω στους δυο ακραίους μας, οπότε οι ατομικές ενέργειες θα κρίνουν πολλά.

Ο Κετσπάγια με τις επιλογές ατόμων και τακτικής καλείται να διαβάσει σωστά τον αγώνα ή και να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο που θα μας επιτρέψουν να κερδίσουμε. Αυτά που δηλαδή δεν έγιναν στον απαιτούμενο βαθμό στους τελευταίους δυο αγώνες.

X