Τα ερωτηματικά και το βαρόμετρο

Η ανόητη αποβολή του Μερκή μάλλον θα στερήσει τη δυνατότητα στον Κετσπάγια να μεταφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Καρλάο, χώρο όπου από πλευράς Ανόρθωσης θα καλύψει ο Μαρτίνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλεξάνδρου θα έχει το δύσκολο έργο να περιορίσει τον συγκεκριμένο παίκτη. Η μεγάλη εικόνα όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας είναι αυτή που έχει 1-2 σημαντικά ερωτηματικά.

Πέραν του ποιος θα καλύψει τη θέση του Μερκή, προκύπτει και το ερώτημα του ποιος θα είναι ο τρίτος στο κέντρο αν θεωρήσουμε τους Μοράις και Βινίσιους σίγουρους. Μπαίνοντας στη λογική του προπονητή μας οι Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Βάντερ και Στίλιτς ειναι κατά σειρά οι επικρατέστεροι.

Η τριάδα των Εφραίμ, Γιαννιώτα και Σωτηρίου θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ να επιτεθεί σωστά αφού είναι οι πιο δημιουργικοί παίκτες. Είναι δεδομένο ότι ο Λάρκου θα προσαρμόσει την αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης πάνω στους δυο ακραίους μας, οπότε οι ατομικές ενέργειες θα κρίνουν πολλά.

Ο Κετσπάγια με τις επιλογές ατόμων και τακτικής καλείται να διαβάσει σωστά τον αγώνα ή και να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο που θα μας επιτρέψουν να κερδίσουμε. Αυτά που δηλαδή δεν έγιναν στον απαιτούμενο βαθμό στους τελευταίους δυο αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!