Τα φιλικά της ΑΕΚ

Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια είναι πράγματι αξιοθαύμαστη αφού την έχει καταστήσει ως έναν από τους πιο υπολογισμούς αντίπαλους. Διαβάζουμε πολλά για το επαγγελματικό μάνατζμεντ του Καραπατάκη αλλά αυτό που αποφεύγουν να σχολιάσουν έστω και με τρόπο πολλοί είναι ότι η προσπάθεια της ΑΕΚ συνδέεται άμεσα και με το βρωμικό παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Με τη βοήθεια του Καπιτανή και όχι μόνο η ΑΕΚ καταφέρνει να κάνει διαδικαστικού χαρακτήρα πολλούς αγώνες.

Ο τελευταίος ήταν αυτός με την Ανόρθωση οπου η ομάδα της Αμμοχώστου έπαιζε κατά τα άλλα το τελευταίο της χαρτί για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Λάρκου άφησε διάφορα υπονοούμενα στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ενώ η Λάρνακα βουίζει από χτες για την απόδοση τριών τουλάχιστον παικτών οι οποίοι άκουσαν διάφορα από τον προπονητή τους από το ημίχρονο!

Το σκηνικό όπως έχει στηθεί δεν μας είναι άγνωστο. Προ τριετίας στη θέση της ΑΕΚ ήταν η ΑΕΛ και αντί του Καραπατάκη πρωταγωνιστής ήταν ο Σοφοκλέους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θεωρεί ότι έκανε τα πάντα για να σπρώξει την ομάδα του αφού τη στέλνει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει έναν ΑΠΟΕΛ με σοβαρές απουσίες. Θεωρεί ότι αν κερδίσει ακολουθούν άλλα δυο φιλικά για την ομάδα του ενώ θα κάνει ότι μπορεί για να παρουσιαστούν με κίνητρο και πάθος οι δικοί μας αντίπαλοι.

Αυτά είναι τα δεδομένα ενόψει του ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ και είναι για αυτό που όλοι μας πρέπει να φροντίσουμε να τους αποτελειώσουμε την Πέμπτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!