Τα εισιτήρια του επαναληπτικού

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola 2015-16, Απόλλωνας Λ/σού – ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου. Δεν θα είναι διαθέσιμη όλη η κερκίδα για τους οπαδούς μας αφού έχουμε ενημερωθεί για την τοποθέτηση κιγκλιδώματος. Παρακαλούμε τους οπαδούς μας όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα από την προκαθορισμένη περιοχή στην κερκίδα χωρίς να εισέλθουν σε άλλους χώρους. Η είσοδος 4 (βόρεια πλευρά ανατολικής κερκίδας) θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 15:30.

Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 1300 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Μετά την διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας, χορηγών, συνεργατών και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 853.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 853 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 1221 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ στο 22494997.

*Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €15
ΜΑΘΗΤΙΚΟ: €10
ΠΑΙΔΙΚΟ: €1

*πληρωμή μόνο με μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
•    Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016: 09:00-13:00 & 14:00-19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
•    Σάββατο, 16 Απριλίου 2016: 09:00-14:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας loyalty του δικαιούχου.
* Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΣΠ (Συνεδριακό κέντρο)
•    Σάββατο, 16 Απριλίου 2016: 16:30-18:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας loyalty του δικαιούχου.
* Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης παρακαλούμε τους δικαιούχους από Λευκωσία όπως εξυπηρετηθούν από το Orange Shop.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Η μεταβίβαση εισιτηρίου δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν θα παρευρεθεί στον αγώνα.
– Για την παραλαβή εισιτηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί φωτογραφία ή φωτοαντίτυπο του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας Loyalty.
– Δεν θα ανοίξει ταμείο στο γήπεδο.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Σχετικά έγγραφα
Νο1 – 853 Δικαιούχοι για Απόλλωνα (Επαναληπτικός Κυπέλλου) – τύπος αρχείου ‘PDF'(532 Kb)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X