Τα μεγέθη και η μουρμούρα

Όσο εφικτό και αν κρίνετε από τον καθένα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μέσω του προέδρου καλεί άπαντες να στηρίξουν την ομάδα και να σταματήσουν την γκρίνια και την μουρμούρα αφού μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του κάνει επίσης τη γνωστή έκκληση για να αντιληφθούμε τα ποδοσφαιρικά μεγέθη των αντιπάλων μας δίνοντας συνέχεια και σε σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της εταιρείας.

Η σχετική τοποθέτηση του προέδρου όπως έγινε στη Goalnews

«Θα πρέπει κάποιοι στον ΑΠΟΕΛ να αντιληφθούν με ποια μεγέθη ομάδων αγωνίζεται η ομάδα μας. Να μη νομίζουμε πως γίναμε ξαφνικά οι κυρίαρχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μόνο με στήριξη στην ομάδα και χωρίς γκρίνια, μουρμούρα μπορεί να πάει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ».

Αφού παραδέχθηκε πως «μπορούσε για εμάς να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα του αγώνα στη Δανία, μπορούσε όμως να ήταν και χειρότερο», έδωσε το σύνθημα ενόψει του ματς της ερχόμενης Τετάρτης: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών.

Με τη δυναμική υποστήριξη του κόσμου που θα παίξει σημαντικό ρόλο, ελπίζουμε πως η ομάδα μας θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως ανταποκρίθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ. Θέλει ψυχραιμία, ηρεμία, αγωνιστική πειθαρχία και νομίζω ότι πάλι θα τα καταφέρουμε. Δεν παίζουμε με καμία ομάδα της σειράς. Να μην παρεξηγηθώ. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!