Τα νέα δεδομένα με το φιλέτο της 4ης θέσης

Οι πρώτοι ημιτελικοί διαμόρφωσαν δεδομένα που θεωρούνται τελεσίδικα αφού ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας θα είναι οι δυο ομάδες που θα βρεθούν στον τελικό κυπέλλου κάτι που σημαίνει ότι η 4η θέση οδηγεί στο Europa League.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Αελ και η Ομόνοια θα δώσουν μια μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με την ομάδα της Λεμεσού να έχει σήμερα ένα προβάδισμα 2 βαθμών.

Η ομάδα μας επηρεάζεται άμεσα και έμμεσα από αυτά τα δεδομένα αφού οι δυο ομάδες με όλα τα καλά και τα στραβά τους θα επιχειρήσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος στους μεταξύ μας αγώνες και όχι μόνο.

Η Ομόνοια αυτή την αγωνιστική πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσει τη διαλυμένη Ανόρθωση. Ο αγώνας είναι αύριο και με πιθανή νίκη της όλη η πίεση θα μεταφερθεί στην Αελ που θα πρέπει ν έχει βαθμολογικό κέρδος στον μεταξύ μας αγώνα για να διατηρηθεί στην 4η θέση.

Γίνεται αντιληπτό ότι η αγωνιστική που έρχεται θα είναι καθοριστική αλλά ο δρόμος μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολος για όλους έστω και αν απομένουν μόνο 4 αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!