Τα νεότερα για μεταγραφικό

Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας με κυριότερο την επικείμενη μεταγραφή του Εμπεσίλιο στον Ερυθρό Αστέρας.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Το ένα θέμα συνάδει με το άλλο. Και οι δύο αγωνίζονται στην ίδια θέση. ξεκινώντας από τον Εμπεσίλιο, η περίπτωση του είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που υπήρξε θέμα παραμονής ή όχι. Είχαμε κάποια καθυστέρηση στην άφιξη του στην Κύπρο και όπως ενημέρωσε και ο πρόεδρος του υποβλήθηκε και μια ποινή. Έγινε και μια συζήτηση ώστε να ακούσουμε τη δική του άποψη, και δεν ήταν τόσο σίγουρος. Επίσης, επειδή υπάρχει μεγάλη συζήτηση με τον Ερυθρό Αστέρας, είμαστε σε συζητήσεις για πώληση του ποδοσφαιριστή, αυτό είχε προκύψει εδώ και ένα μήνα σχεδόν. Δεν είχε ωριμάσει όμως αυτό ενδεχόμενο, όμως τον τελευταίο καιρό μας προσέγγισε επίσημα. Είμαστε σε συζητήσεις. Αναφέρω και εγώ επίσημα πως εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, όμως δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία. Δεν αποκλείω όμως να προκύψει εντός της ημέρας. Είμαστε ικανοποιημένοι που για πρώτη φορά, παρά τα σημαντικά χρόνια που έχει ο Εμπεσίλιο, ανεβάσαμε την αγωνιστική του αξία, καθώς αναπτύχθηκε μέσα από το τι έχει παρουσιάσει στον ΑΠΟΕΛ, μέσα από τις επιτυχίες που είναι μια συνέχεια που συμβαίνει στην ομάδα μας. Είμαστε σε σημείο ου μπορούμε να αγοράζουμε και να πουλάμε ποδοσφαιριστές σε μεγαλύτερη αξία. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα. Το ενδιαφέρον προέκυψε πριν την κλήρωση με τον Ερυθρό Αστέρα. Για πρώτη φορά γνωρίζουμε την δεύτερη ομάδα».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Ως ΑΠΟΕΛ, βλέποντας αυτό το ενδεχόμενο προχωρήσαμε στην απόκτηση του Τόμας ντε Βινσέσντι. Εμάς ο στόχος μας, το αποτέλεσμα να είναι θετικό τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Προσθέτουμε έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζουμε πολύ καλά, μπορεί να προσφέρει στους άμεσους στόχους, στις προκρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μας είναι η παρουσία σε κάποιο όμιλο. Ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει, ξέρουμε πως είναι ένας παίχτης που δεν συμβιβάζεται σε τίποτα λιγότερο από τις διακρίσεις σε Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις».

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου η μετεγγραφική. Δεν μπορώ να σας απαντήσω αν θα γίνει μια ή περισσότερες μετεγγραφές. Είχα αναφέρει πως ο μετεγγραφικός σχεδιασμός χωρίζεται σε δύο φάσεις, όμως η πρώτη είναι η πιο σημαντική αφού θέλαμε να προσθέσουμε ποδοσφαιριστές για τις άμεσες υποχρεώσεις. Αυτή η φάση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ενδεχομένως θα ανοίξει και η δεύτερη φάση. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που η προετοιμασία κυλάει ομαλά, είμαστε πάρα πολύ καλά. Σιγά σιγά ολοκληρώνεται, και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων μας υποχρεώσεων».

Για τους Αλ Τάαμαρι και τον Σόουζα: Είμαστε αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να γνωρίζουμε πως αυτές οι περίοδοι και τα φιλικά, δεν είναι δείγματα για ασφαλή αποτελέσματα. Είναι για να δει ο προπονητής κάποια πράγματα. Η φετινή προετοιμασία βαίνει καλός, το ρόστερ είναι υπεράριθμο. Η δουλειά και η ανταγωνιστικότητα, είναι πάρα πολύ καλοί παράγοντες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, και θα μας βοηθήσει σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Οι βάσεις πρέπει να είναι σταθερές».

Για τις 600.000 ευρώ και τον Εμπεσίλιο: «Δεν θα αναφερθώ στα οικονομικά, περιμένουμε να δούμε να θα προκύψει συμφωνία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εταιρεία και καταθέτει τις οικονομικές συναλλαγές, στην γενική συνέλευση της ομάδας.

Αν έχουν παρακολουθήσει την Σούντοβα: «Είδαμε την Σούντοβα, και θα την δούμε και σήμερα. Συνεχίζεται η ανάλυση της αντιπάλου γιατί θέλουμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Με πλήρη σοβαρότητα προετοιμαζόμαστε».

Για τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ: «Αυτό πληροφορούμαστε, ότι θα είναι έτοιμο. Το ΓΣΠ θέλει να κερδίσει, όπως είναι λογικό και κατανοητό, χρόνο ώστε να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος. Εντός της ημέρας θα βγάλομε και το πακέτο για την Λιθουανία».

Για τους ποδοσφαιριστές που θα δηλωθούν ενόψει Ευρώπης: «Από τους 32 θα δηλώσουμε μέχρι 25 ποδοσφαιριστές. Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του κ. Μπαλταζάρ γιατί έχει να επιλέξει μέσα από ένα μεγάλο σύνολο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X