Τα παράπονα του Πετεβίνου

Η απόφαση του Τράττου δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ με τον Πετεβίνο να απορεί…

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου μετά τον αγώνα:

«Κάθε ήττα αφήνει πικρή γεύση. Είναι η πρώτη μας. Κάποτε θα ερχόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σωστά. Θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε. Κέρδισε η ομάδα που έβαλε την μπάλα στα δίκτυα. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ένα συνολικά καλό παιχνίδι, είχαμε καλά διαστήματα, αλλά όταν δεν καταφέρνεις να στείλεις την μπάλα στα δίκτυα θα τιμωρηθείς. Ειδικά όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα που έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Υπάρχει κίνητρο σε όλες τις ομάδες να κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ».

«Το παιχνίδι είχε και τα κομβικά του σημεία. Είδαμε να δίδονται δύο πέναλτι στην Ανόρθωση, είχαμε και εμείς μία περίπτωση πέναλτι. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον διαιτητή τι είδε και δεν έδωσε το πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο».

«Επαναλαμβάνω, όμως, η Ανόρθωση σκόραρε και πήρε τη νίκη. Από τη στιγμή που κάναμε ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, ενώ αυτοί σκόραραν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν κάποιες φάσεις εύκολες που μπορούσαμε να σκοράρουμε… Έχουμε και την ποιότητα και την εμπειρία να αντεπεξέλθουμε της ήττας».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!