Τα πρώτα βασικά συμπεράσματα

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί και τα πρώτα βασικά συμπεράσματα είναι τέτοια που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που γίνονταν και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το βασικότερο είναι αυτό που θέλει τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ να είναι οι δυο ομάδες του παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Καραπατάκη βρίσκεται στο +2 αφού στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος κατάφερε να περάσει νικηφόρα καθοριστικούς αγώνες. Πρόκειται όμως για μια υπερεκτιμημένη ομάδα που μετά τις απώλειες των Τομάς και Τρισκόφσκι χρειάστηκε τύχη βουνό για να κερδίσει την ΑΕΛ αλλά και τον Ερμή. Τύχη που την εγκατέλειψε στον αγώνα με την Αναγέννηση.

Η ΑΕΛ που μοιράζεται μαζί μας τη 2η θέση εκπλήσσει ακόμα και τους δικούς της οπαδούς. Ο Χριστοδούλου έστησε ένα δυνατό σύνολο που κέρδισε εμάς, το παράρτημα αλλά και τον Ερμή στο 89. Η μεγάλη πρόκληση για τους Λεμεσιανούς θα είναι να αντέξουν μέχρι το τέλος.

Όπως ξέρουμε ο τίτλος θα κριθεί από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος αν και πρέπει να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο Europa League δεν πρέπει να αναστήσει οποιονδήποτε στην Κύπρο. Η πορεία μας στον πρώτο γύρο μπορούσε να ήταν και καλύτερη αφού χάθηκαν βαθμοί που αν ήμασταν πιο προσεκτικοί δεν θα συνέβαινε. Αναφερόμαστε στους αγώνες με την Ανόρθωση αλλά και την ΑΕΛ.

Η βαθμολογία:

ΑΕΚ 32
ΑΕΛ 30
ΑΠΟΕΛ 30
Ομόνοια 24
Απόλλων 24
Ερμής 19

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!