Τα σενάρια της επόμενης μέρας

Το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα , όπως γίνεται αντιληπτό, θα έχει ουσιαστικές προεκτάσεις στον τρόπο και τη δυναμική με την οποία θα πορευτεί ο ΑΠΟΕΛ σε μια χρονιά που κρίνετε από όλους ως δύσκολη.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα σενάριο είναι δυο και το ότι διαφέρουν σε ουσιαστικό βαθμό καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο δράσεις και τις επιλογές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν..

Σενάριο πρόκρισης
Αν η ομάδα μας ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και προκριθεί θα πρόκειται υπό τις περιστάσεις για μια μεγάλη επιτυχία. Ο ΑΠΟΕΛ θα εξασφαλίσει συμμετοχή στα play offs του Champions League σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Αυτό ισοδυναμεί με 8 περίπου εκατομμύρια ευρώ!

Τα έσοδα και η προοπτική θα δώσουν τη δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τις οποίες επιθυμεί ο Δώνης.

Παράλληλα η διοίκηση Πετρίδη θα μπορέσει να ελέγξει καλύτερα την τρομερή και δικαιολογημένη κριτική που δέχεται για μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις.

Εννοείται ότι  και η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη αφού πλέον θα αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι Καρλάο, Σοουζα και Εφραίμ

Σενάριο αποκλεισμού

Αν συμβεί αυτό που απεύχονται όλοι στον ΑΠΟΕΛ θα περάσουμε ξανά κάποιες αναταράξεις. Η έκρηξη όμως του ηφαιστείου δεν θα γίνει αφού θα βρεθούμε στα play offs του Europa League όπου και πάλι θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προκριθούμε στους ομίλους.

Σε περίπτωση επιτυχίας τα έσοδα θα είναι πολύ λιγότερα (περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) αλλά κρίνονται ως απαραίτητα προκειμένου να βγει η χρονιά!

Στο σενάριο αυτό η δυνατότητα να συνεχίσουν τα αλόγιστα έξοδα με αποζημιώσεις  εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μεταγραφές που κοστίζουν θα πρέπει να περιοριστούν ριζικά.

Αυτά προς το παρών γιατί υπάρχει και συνέχεια αναλόγως του αποτελέσματος σε πιθανή συμμετοχή στα play offs του Europa League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!