Τα συμπεράσματα και οι παγκίτες

O Ζαχίντ θέλει και θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ έστω και ως δανεικός κρίνοντας ότι δεν έχει μέλλον με τον Τραμετσάνι ως προπονητή. Η ομάδα ακόμα χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί και το ζητούμενο είναι να περάσει στο 3ο προκριματικό έστω και αν θεωρείται ανέτοιμη.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει τον παραγκωνισμό του Εφραίμ και η αναμενόμενη τοποθέτηση του ήταν ότι ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα και η μη χρησιμοποίηση του ήταν θέμα προπονητή.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Σε πιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα; «Από την άποψη των επιλογών, υπάρχει ποιότητα και πληθώρα, το ζητούμενο είναι όλα τα συστατικά να βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Να έχει χημεία η ομάδα για να ανταπεξέλθει στους στόχους της. Ο κόσμος αν βάλει ως κριτήριο τα φιλικά, δε βγάζει το ασφαλέστερο συμπέρασμα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Είδαμε και καλά πράγματα στο φιλικά αλλά και κάποια που πρέπει να διορθώσουμε. Στο πρώτο 45λεπτο, ο προπονητής επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα βαρύ σχήμα με τους δυο επιθετικούς, υστερήσαμε στον κεντρικό άξονα παρά τη διάθεση των παικτών. Μετά το 70’ παίξαμε με πιο ελαφρύ σχήμα. Γενικότερα, τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Ο κ. Τραμετσάνι άλλαξε και σχήμα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Υπήρξαν άτομα από την Σλόβαν ή την Σουτζέσκα στο φιλικό; «Επίσημη ενημέρωση δεν είχαμε, άρα δεν μπορώ να γνωρίζω. Τουλάχιστον, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν είδαμε κάποιον από τους υποψήφιους αντιπάλους».

Για τους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζονται απόψε: «Αν κοιτάξεις και τα χθεσινά αποτελέσματα, θα δεις πως ομάδες που ήταν φαβορί αποκλείστηκαν. Οι τρεις πρώτοι γύροι, είναι επικίνδυνοι και θα αποτελεί και κανόνα να έχουμε εκπλήξεις. Εμείς βλέπουμε τη δουλειά μας».

Για τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ: «Είχαμε 6.400 εισιτήρια. Περίπου όπως τον τελικό πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα».

Για τον Ζαχίντ και τον Παναθηναϊκό: «Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία».

Για τους Εφραίμ, Αλωνεύτη και Αντωνίου: «Και οι τρεις παίκτες ήταν στον πάγκο. Ο υπεύθυνος είναι ο προπονητής για το ποιους επιλέγει να αγωνίζονται».

Υπάρχει όμως μια έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Εφραίμ το τελευταίο διάστημα: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του Εφραίμ. Είναι καθαρά επιλογή του προπονητή. Κανείς τους δεν είχε κάποιο πρόβλημα».

Εκτός από τον Ζαχίντ, θα δοθεί κάποιος άλλος δανεικός; «Θα υπάρξουν αφαιρέσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάν δανεικοί ή να τερματιστεί το συμβόλαιό τους. Για το ποιοι, πότε, πως, θα περιμένουμε».

Για την προετοιμασία: «Σήμερα θα υπάρξει απογευματινή προπόνηση, μετά όλοι θα παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό της Σλόβαν με τη Σουτζέσκα. Από τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε Τρίτη ή Τετάρτη, θα πρέπει να προσαρμόσουμε αναλόγως και το πρόγραμμα. Ο προπονητής θα αποφασίσει πως θα διαχειριστεί το χρόνο».

Για τον Ζοαοζίνιο: «Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη μέρα της προετοιμασία, μετέφερε στον sports director για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα του. Προσπάθησε να διαχειριστεί αυτό το πρόβλημα. Στο ρεπό με το τέλος της προετοιμασίας, είχε μεταβεί στη πατρίδα του. Είχε πει ότι πλέον είναι καλύτερη η κατάσταση και έτσι συνεχίζουμε».

Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές με την προσθήκη του Ομάρ Χάνι: «Όπως είναι τώρα έχουμε ολοκληρώσει για το τι χρειάζεται η ομάδαγια τον β και γ’ προκριματικό. Σαφώς, από την άποψη των προσθέσεων, με 11 μεταγραφές είναι αρκετές. Έρχεται σήμερα στην Κύπρο ο Χάνι. Είμαστε μια πλήρης ομάδα. Χρειάζεται να δέσουμε να αποκτήσουμε την χημεία που χρειάζεται».

Για την προετοιμασία: «Όπως μετέφερα, ο μόνος παίκτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι ο Γιώργος Μερκής. Δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην προετοιμασία. Αυτή τη στιγμή, έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ο προπονητής και πρέπει να επιλέξει τους πιο έτοιμους για το παιχνίδι που θα έχουμε στις 23-24 του μήνα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X