Τα θεματάκια πίσω από την εφτάρα

Η ομάδα μας ανέτρεψε σε έναν ακόμα αγώνα το σκορ φτάνοντας σε μια πελώρια νίκη αλλά τα όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο έστειλαν κάποια ανησυχητικά μηνύματα ενόψει του πραγματικά δύσκολου αγώνα της Κυριακής στην Πάφο. Βασικά είδαμε έναν επιπόλαιο ΑΠΟΕΛ που δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά και να τελειώσει φάσεις.

Η δυσκολία των Εμπεσίλιο και Σαλάι να γίνουν ουσιαστικοί επηρέασε την μεσοεπιθετική λειτουργία αφού οι νεαροί του Εθνικού Άχνας μπόρεσαν να περιορίσουν τους Αλωνεύτη και Ζαχίντ.

Είδαμε όμως και την αμυντική λειτουργία να έχει θέματα και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αν ήταν άλλη ομάδα απέναντι μας θα είχαμε ακόμα περισσότερα προβλήματα. Η φάση με την οποία προήλθε το γκολ είναι αντιπροσωπευτική αλλά όχι η μοναδική.

Η διαφορά επιπέδου ήταν μεγάλη και γιγαντώθηκε στο τέλος του αγώνα με το σκορ να φτάνει σε επίπεδα συντριβής του Εθνικού Άχνας αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι ενθαρρυντικό σημάδι.

Οι δηλώσεις του Δώνη λιγότερο και του Νσούε περισσότερο αποτυπώνουν την ανάγκη βελτίωσης τόσο σε θέματα προσέγγισης των λεγόμενων εύκολων αγώνων όσο και σε ατομική απόδοσης.

Μόνο έτσι θα μεγαλώσει το σερί νικών που έχουμε ανάγκη για να εδραιωθούμε στην κορυφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X