Τα tips του Εφραίμ

Η σωστή προσέγγιση όσον αφορά τον επαναληπτικό της Πέμπτης θα είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιστρέψει η ομάδα μας στην Κύπρο με σκορ πρόκρισης. Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει δύσκολα λόγω των ιδιαιτεροτήτων του αγωνιστικού χώρου αλλά και της δυναμικότητας της Αστάνα.

Το πώς θα μπορέσουν οι παίκτες του Μπαλταζάρ να ανταποκριθούν είναι γνωστό στους ιδίους. Ιδιαίτερα οι πιο έμπειροι γνωρίζουν τους καθοριστικούς παράγοντες και οι προτροπές του Εφραίμ πρέπει να γίνουν πράξεις.

Η ομάδα μας δεν πρέπει να φοβηθεί και να αντέξει στην πίεση, παίζοντας συγκεντρωμένα και έξυπνα. Το ζητούμενο είναι η καλή αμυντική λειτουργία αλλά και το γκολ..

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε και καινούργιους παίκτες που δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια που αντιμετωπίσαμε την Αστάνα. Να πάμε εκεί να βάλουμε ένα τέρμα και να κάνουμε δύσκολο το παιχνίδι για την Αστάνα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να κρατήσουμε το σκορ, να μην φοβηθούμε. Να μην υποκύψουμε πολύ πίσω στο παιχνίδι τους και στις αντεπιθέσεις ή μετά από κάποια καλά οργανωμένη επίθεση από πίσω να πετύχουμε κάποιο τέρμα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!