Τα ζητούμενα για ομαλή επιστροφή

Με το σκορ του πρώτου αγώνα να έχει κρίνει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, η ομάδα μας καλείται απόψε να πετύχει μια σειρά από πράγματα τα οποία θα τη βοηθήσουν ενόψει της πραγματικά δύσκολης συνέχειας. Το πρώτο και το πιο βασικό είναι να κερδίσει αφού το πληγωμένο πρεστίζ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Σούντουβα δεν προβλέπει κάτι άλλο.

Η ομάδα δεν έπεισε ακόμα και παρόλο που η χρονική περίοδος που βρισκόμαστε αποτελεί ως ένα βαθμό δικαιολογία, απαιτείται να αρχίσουμε να βλέπουμε αλματώδη βελτίωση.

Ο Μπαλταζάρ πρέπει να δώσει στην ομάδα την ομοιογένεια που της λείπει και παράλληλα χρόνο σε παίκτες που τον χρειάζονται. Πρόκειται για δυο αντικρουόμενα πράγματα και είναι για αυτό που απόψε θα πρέπει να βρει τις ισορροπίες.

Η εκτίμηση είναι ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα υπάρχουν οι αναγκαστικές απουσίες των Ποτέ και Σάλλαι.

Η ζωή με έναν επιθετικό ο οποίος απαγορεύεται να τραυματιστεί είναι ένα έντονο στοιχείο για τις επόμενες εβδομάδες, οπότε ο Ντελατόρε θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!