Τα “ζώα” και τα λεφτά του Τάμαρι

Το κλίμα στην ομάδα μας δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο. Η τρίτη συνεχόμενη νίκη αποτελεί προϊόν της δουλειάς που γίνεται από τον Τραμεντσάνι ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες και όχι μόνο. 

Ο Ιταλός είχε την έμπνευση να δοκιμάσει το 3-5-2 και εκ τότε ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε ταχύτητες. 

Οι δηλώσεις του Ντε Βινσέτι επιβεβαιώνουν πολλά και οι τοποθετήσεις του αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν θυμηθούμε ότι έμεινε και αυτός εκτός αποστολής προ μηνός…

Για τη θέση που παίζει: «Για όλους οι παίκτες όχι μόνο για μένα, όταν παίζουν συνεχόμενα είναι πιο εύκολο να βρεις τον εαυτό σου. Νιώθω καλά, αλλά μπορώ να παίξω και καλύτερα. Δεν είχα ποτέ τραυματισμούς, και τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχα δυο. Ο προπονητής είδε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε άλλη θέση και με βάζει να παίζω εκεί, το σέβομαι και το κάνω».

Αν βοηθά το νέο σύστημα: «Νιώθω άνετα. Όταν έχεις τους παίκτες να παίξεις ειδικά αυτό το σύστημα για όλους είναι εκπληκτικό. Γιατί είναι δύσκολο να βρεις παίκτες στα άκρα να κάνουν αυτή τη δουλειά. Και όταν έχεις δύο “ζώα” όπως τους Ενσούε και Καζού η δουλειά για όλους είναι πιο εύκολη. Αν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Είναι ωραίο να κερδίζεις σε ντέρμπι για τους οπαδούς, για εμάς, για όλους, αλλά τώρα πρέπει να δούμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα και πρέπει να συνεχίσουμε το σερί».

Tι άλλαξε στον ΑΠΟΕΛ: «Πρώτα το σύστημα, αλλά όταν κερδίζεις όλα είναι εύκολα. Πιστεύω η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Ακόμα και η Μπαρσελόνα του Γκουαρδιόλα βελτιωνόταν».

Για τον Αλ-Τάαμαρι: «Δεν ξέρω, δεν έχω λόγια πραγματικά για αυτό το παιδί. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν 1-0 και μέχρι να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια το έκανε 1-2. Ήταν όλο δουλειά δική του. Δεν είναι εύκολο να μιλάνε όλοι γι΄ αυτόν, αλλά το αξίζει. Είναι δύσκολο να μην πηγαίνει το μυαλό σου αλλού, αλλά είναι πολύ προσηλωμένος, και ταπεινός. Μας δίνει λεφτά και πρέπει να τον προσέχουμε (γέλια)».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X