Ταφόπλακα ή σανίδα σωτήριας

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε και όποιος ισχυριστεί ότι δεν θεωρείται αποτυχημένη για το ΑΠΟΕΛ. Ακόμα και τα όσα εξελίχτηκαν τους τελευταίους δύο μήνες αντανακλούν και σχετίζονται με τις λανθασμένες αποφάσεις που προηγήθηκαν από τη διοίκηση Πετρίδη.

Και για να το θέσουμε όσο πιο απλά γίνεται, η απώλεια του πρωταθλήματος μέσω της διακοπής κρίθηκε επικοινωνιακά και άλλως πως η λιγότερο επώδυνη επιλογή.

Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι η συνέχεια και σε αντίθεση με άλλες χρονιές τα ερωτηματικά και οι δυσκολίες έχουν γιγαντωθεί.

Η ρευστότητα έχει κυριολεκτικά εξανεμιστεί γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Οι ποδοσφαιριστές βγήκαν νικητές στη μάχη των διαπραγματεύσεων για μειώσεις μισθών, ενώ οι χορηγοί βρίσκονται σε στάση πληρωμών.

Ο Ουζουνίδης και οι φούρποι της διοίκησης βρίσκονται ήδη σε φάση αγωνιστικού σχεδιασμού ο οποίος έχει δυο προεκτάσεις. Είτε θα βάλει ταφόπλακα στην ήδη τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, είτε οι βελτιώσεις θα είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση.

Ο Ελλαδίτης προπονητής επιδιώκει όπως είναι γνωστό να φέρει παίκτες που γνωρίζει προκειμένου να μειώσει το ρίσκο αποτυχίας.

Εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα ένα καλοκαίρι που θα αποχωρήσει διψήφιος αριθμός παικτών για να έρθουν άλλοι τόσοι.

Υπομονή λοιπόν ελπίζοντας ότι δεν θα γίνουν και φέτος ποδοσφαιρικά και οικονομικά εγκλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X