Τέλος εποχής για τον Χαραλαμπίδη

Η φιέστα της κατακτησης του 25ου πρωταθλήματος ίσως και να επισκιάστηκε από την είδηση που πάγωσε πολλούς.  Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήρε τη δύσκολη και σημαντική απόφαση να κλείσει τον ποδοσφαιρικό του κύκλο στον ΑΠΟΕΛ. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και μέρες και την επισημοποίησε σήμερα αγωνιζόμενος για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας μας και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την Παρασκευή με σχετικό θέμα ουσιαστικά προετοιμάζαμε για την εξέλιξη η οποία δημιουργεί ένα παράξενο αίσθημα σε όλους μας.

Ουσιαστικά δεν υπήρξαν καν διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Χαραλαμπίδη αφού ο τελευταίος αποφάσισε ότι το καλύτερο για τον ίδιο αλλά και την ομάδα μας θα ήταν να αποχωρήσει. Με αυτό τον τρόπο θα δινόταν και οι ευκαιρία σε άλλους και κυρίως νεαρούς να προωθηθούν ενώ το τελευταίο πράγμα που ήθελε και ο ίδιος ήταν να φθαρεί  στην οπαδική συνείδηση κάνοντας τη διαδρομή πάγκου και κερκίδας.

Η αποχώρηση Χαραλαμπίδη σηματοδοτεί το τέλος μιας λαμπρής καριέρας από έναν παίκτη που αποτελεί την προσωποποίηση της έννοιας γέννημα – θρέμμα. 

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Χαραλαμπίδη κλείνει για τον ΑΠΟΕΛ και τον ίδιο με τον καλύτερο τρόπο. Πως μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά ο απολογισμός των 8 πρωταθλημάτων, των 4 κυπέλλων και των πορειών στην Ευρώπη με highlight της αξέχαστη πορεία στους ομίλους του Champions League το 2011-12.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!