Τέλος ο Κίσσας

Με καθυστέρηση ίσως και ορισμένων χρόνων ο Κίσσας αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σε μια προσπάθεια του να πάρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Είναι η πρώτη από μια σειρά από προώρες αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Τάσο Κίσσα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Τάσο Κίσσα για την συνεργασία και την συμμετοχή του στην ομάδα μας. Η παρουσία του συνέπεσε με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές του ΑΠΟΕΛ  σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ και ο ίδιος ευτύχησε να πανηγυρίσει μαζί μας πρωταθλήματα και κύπελλα. Τον ευχαριστούμε επίσης για την σωστή του στάση και τον εξαιρετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά που επέδειξε σε αυτά τα 11 χρόνια που φόρεσε την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας αλλά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!