Τέλος ο Ντελατόρε

Η παρουσία του Ντελατόρε στον ΑΠΟΕΛ θα έχει πρόωρο τέλος αφού οι φόβοι για σοβαρή ζημία στο αριστερό του πόδι επιβεβαιώθηκαν. Ο Βραζιλιάνος διεγνώσθη με ρήξη πρόσθιου χιαστού, έξω πλάγιου με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής είναι αναγκαίο να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Πρακτικά αυτό τον θέτει εκτός ρόστερ και όχι μόνο με την ομάδα μας να χρειάζεται πλέον δυο τουλάχιστον επιθετικούς ενόψει της μεταγραφική Ιανουαρίου.

Τα διλήμματα ενόψει των αλλαγών στο ρόστερ είναι μεγάλα αφού υπάρχουν τρομερές ανάγκες αλλά και παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν με οποιοδήποτε κόστος.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Ρουέδα αφού σήμερα η διοίκηση αναγκάστηκε να ενημερώσει για την περίπτωση του. Ο Ισπανός προχώρησε σε διαγνωστική αρθροσκόπηση καθαρισμού στο γόνατο, στην Βαρκελώνη. Θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Υπολογίζεται να μείνει εκτός κανονικού προγράμματος για δυο βδομάδες

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!