Τέρμα στις αυτοκτονίες

Λένε και επιβεβαιώνεται συχνά πυκνά ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχος. Η νέα νίκη επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο μας επανέφερε στην κορυφή αλλά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να μην προκύψουν νέες απώλειες. Οι παθογένειες της φετινής ομάδας είναι τέτοιες που κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.

Ο Πετεβίνος έκανε τις πιο νούσιμες δηλώσεις μετά τον αγώνα, εντοπίζοντας το πως πρέπει να προσεγγίσουν όλοι στον Αρχάγγελο τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

“Πετύχαμε απλά μια νίκη. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να αποδειχθεί κομβικό αν κέρδιζε ο Απόλλωνας. Είμαστε ξανά στην κορυφή με μόλις ένα βαθμό διαφορά. Στην επόμενη φορά που θα σκοντάψουμε θα συμβεί το ίδιο πράγμα. Αυτό το πράγμα πρέπει να το χουμε υπόψη μας. Πρέπει να κοιτάξουμε γιατί απολέσαμε την κορυφή την προηγούμενη φορά για να μην ξανασυμβεί αυτό. Αν χάναμε αυτό το παιχνίδι, ποτέ δεν θα σταματούσαμε να πιστεύουμε ότι εξακολουθούμε να μπορούμε για το πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής αναδεικνύεται μόνο αν το πάρει μαθηματικά. Αυτή την αντίληψη πρέπει να έχει μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταθλήτρια. Το ΑΠΟΕΛ θα παλεύει πάντα μέχρι το τέλος. Αν το χάσουμε θα το χάσουμε γιατί φταίμε εμείς. Σήμερα κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε τελική προσπάθεια παρόλο που μπήκαμε καλύτερα. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια”

“Δεν κάναμε απολύτως τίποτα ακόμα. Ποτέ δεν τελειώνει αν δεν πανηγυρίσεις. Πέρυσι το πήραμε δύο λεπτά πριν τελειώσει η ποδοσφαιρική περίοδος. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάρουμε ως παράδειγμα τον κόσμο του Τσιρείου. Κάναμε το Τσίρειο έδρα, το ΓΣΠ… κι αυτό πρέπει να το κάνουμε έδρα για να μπορέσει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, φταίει η ομάδα που δεν παίρνει τα αποτελέσματα στο ΓΣΠ. Αλλά με τον κόσμο θα το κάνει πολύ πιο δύσκολο να μην πάρουμε το αποτέλεσμα”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!