Τεστ κινήτρων και ετοιμότητας

Ίσως να είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θεωρεί τον αγώνα της Πέμπτης ως την τελευταία ευκαιρία για να διεκδηκήσει τη δεύτερη θέση. Στην ομάδα του Βεργέτη θεωρούν ότι αν φτάσουν στους τέσσερις βαθμούς και παράλληλα η Σάλκε κερδίσει μέσα στην Πράγα την Σπάρτα ίσως δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κρατηθούν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Εντοπίζουμε τα κίνητρα του αντίπαλου μας γιατί υπάρχει η λανθασμένη άποψη ότι την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουμε μια αδιάφορη ομάδα που έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και αν με οποιονδήποτε τρόπο δεν εκτιμήσουμε σωστά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα της Πέμπτης θα επιστρέψουμε άποντοι.

Όπως φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και είναι για αυτό που πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί πιο έτοιμος από κάθε άποψη. Πρόκειται για έναν ακόμα τελικό που μόνο αν τον κερδίσουμε θα μας διατηρήσει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Οι απουσίες των Ντε Βινσέτι και Εφραίμ και το ότι ο Σέρτζιο δεν είναι 100% έτοιμος κάνουν το βαθμό δυσκολίας ακόμα μεγαλύτερο. Η πρόκληση για όσους επίλέξει ο Κετσπάγια να αγνωιστούν είναι τεράστια και το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X