Τεστ ποδοσφαιρικής ωριμότητας και όχι μόνο

Ο ΑΠΟΕΛ που τις τελευταίες αγωνιστικές συντρίβει τα πάντα στο πέρασμα του αντιμετωπίζει αύριο στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας. Είναι ένας αγώνας για τον οποίο οι οπαδοί μας θεωρούν δεδομένη τη νίκη και η έγνοια αρκετών είναι που θα σταματήσει αυτή τη φορά ο δείκτης του σκορ. Έχουμε κάνει ξανά αναφορά για το απωθημένο των καλών εμφανίσεων καθώς και για το πόσο εύκολο είναι να καβαλήσουμε το καλάμι, οπότε κάθε αγώνα απαιτεί σοβαρότητα.

Οι παίκτες ουσιαστικά είναι αυτοί που καλούνται να δείξουν ότι έχουν την ποδοσφαιρική ωριμότητα που θα τους επιτρέψει να λειτουργήσουν σωστά σε έναν αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται το ακλόνητο φαβορί.

Λίγες μέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα με τον Αστέρα θα είναι σημαντικό να γίνει σωστή διαχείριση αφού η ομάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Το ιδανικό σενάριο αύριο θα είναι αυτό που θέλει τον Κετσπάγια να έχει τη δυνατότητα μέσω της εξέλιξης του αγώνα να αποσύρει κάποιους παίκτες προκειμένου να τους ξεκουράσει αλλά και να τους προφυλάξει.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να δούμε και πάλι έναν αποφασισμένο και αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ ο οποίος θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αμυντικογενή τακτική του Εθνικού Άχνας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!