Τεστ σοβαρότητας και όχι μόνο

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τρεις φορές φέτος τη Σαλαμίνα και το ζητούμενο είναι να κάνει το ίδιο και σήμερα στην πιο καθοριστική ίσως αναμέτρηση με την ομάδα της Αμμοχώστου. Η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει το σερί νικών που θα την φέρει στην κορυφή το συντομότερο δυνατό. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί σοβαρότητα και καλή απόδοση. Η πελώρια νίκη στον πρώτο γύρο και αυτές στο κύπελλο δεν διασφαλίζουν τίποτε σήμερα.

Απέναντι μας θα έχουμε την ομάδα που μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Όπως πάντα έτσι και σήμερα ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του Κετσπάγια. Ο προπονητής μας έχει μετά από καιρό πληθώρα επιλογών και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν αυτοί που θα αγωνιστούν να φτάσουν στο ζητούμενο.

Το -2 έφερε ξανά την πίστη ότι το comeback είναι εφικτό αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί μέσα από τη συνεχή βελτίωση αφού υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να δούμε έναν καλύτερο ΑΠΟΕΛ από κάθε άποψη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!