Τεστ θέλησης και αγωνιστικού πλάνου

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του σε έναν αγώνα με ψηλό βαθμό δυσκολίας αφού η ΑΕΚ κρίνεται ως μια ομάδα που μπορεί να τεστάρει τις αντοχές και δυνάμεις της ομάδας μας. Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό όπου ο Απόλλωνας θα χάσει βαθμούς πριν από εμάς και η αγωνιστική έχει αυτή την προοπτική, νοούμενου ότι εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας.

Για να κερδίσουμε την ομάδα του Καραπατάκη θα πρέπει να αντιμετωπιστεί καλύτερα από ποτέ το γνωστό αμυντικό πρόβλημα. Τα εύκολα πουλήματα της μπάλας στη μεσαία γραμμή και οι κακές τοποθετήσεις των τεσσάρων της άμυνας είναι τα στοιχεία που μας αφήνουν εκτεθειμένος σε κάθε αγώνα.

Η αυτοσυγκέντρωση είναι το στοιχείο που θα βοηθήσει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Θα χρειαστεί όμως να λειτουργήσει έντονα και το στοιχείο της έντασης. Αυτό που κάποιοι αποκαλούν ως την καρδιά του πρωταθλητής που θέλει να παραμείνει στην κορυφή.

Σε λίγο θα ξέρουμε αν ο Δώνης προτιμήσει ως παρτενέρ του Καρλάο τον Μερκή ή τον Πολιάκοφ και κατά πόσο θα κάνει κάποια έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Αλωνεύτη ή του Ορ.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι τόσο η καλή αμυντική λειτουργία αλλά και το να επιτεθούμε με δημιουργικό τρόπο. Είναι για αυτό που θεωρείται πιθανότερο σενάριο να δούμε τον Ντελατόρε στην κορυφή της επίθεσης αφού κρίνεται ως αυτός που μπορεί να βοηθήσει καλύτερα και έκτος περιοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X