Θα αλλάξει το 4-1-4-1;

Ο Κρίστιανσεν θεωρείται ένθερμος υποστηρικτής μιας συγκεκριμένης αγωνιστικής φιλοσοφίας η οποία μεταφράζεται στη διάταξη 4-1-4-1. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά και ευέλικτο σύστημα το οποίο αναλόγως του αντίπαλου μπορεί να μετατραπεί σε 4-4-2 ή και 4-2-3-1. To ερώτημα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο Τροντχαϊμ απέναντι στη Ροζενμποργκ είναι κατά πόσο ο προπονητής μας θα προτιμήσει τη συγκεκριμένη αγωνιστική διάταξη ή αν θα αλλάξει το πλάνο του με βάση τα δεδομένα του αντιπάλου.

Τίθεται θέμα γιατί ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της θα επιχειρήσει να κερδίσει την μάχη στο κέντρο και να επιτεθεί έτσι ώστε να πετύχει γκολ που θα φέρει τον αγώνα στα μέτρα της.

Μπορεί ο Μοράις από μόνος του να αναχαιτίσει και να απορροφήσει την πίεση; Αυτό είναι ίσως το πιο καίριο ερώτημα έστω και αν θεωρητικά θα πρέπει να έχει βοήθειες. Ο Βινίσιους δείχνει να δυσκολεύεται μέχρι στιγμής να λειτουργήσει σωστά στο 4-1-4-1 και είναι για αυτό που εικάζεται ότι ο Μπρεσάν κτυπά με αξιώσεις θέση βασικού. Πως θα λειτουργήσει όμως η αμυντική συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ με ένα επιθετικογενές σχήμα και παίκτες;

Αυτά και πολλά άλλα είναι ερωτήματα την απάντηση των οποίων θα επιχείρηση να δώσει η τεχνική ηγεσία στην προσπάθεια της να διαμορφώσει την τακτική που θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!