Θα χρειαστούν και αποδεσμεύσεις

Από σήμερα η διοίκηση και όσοι ασχολούνται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ μπαίνουν και επίσημα στη διαδικασία που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του ρόστερ, οι οποίες έκαναν πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αρχή θα γίνει με την πιο εύκολη απόφαση που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Η ουσία όμως αφορά τις προσθήκες και αφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ. Ο προπονητής έχει ξεκάθαρη άποψη για τους παίκτες αλλά και τις ανάγκες της ομάδας και ένα από τα πιο βασικά ζητήματα είναι ποιος θα έχει τον τελικό λόγω στις αποφάσεις.

Θέτουμε εκ νέου το θέμα γιατί είναι γνωστό ότι συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης συμπεριλαμβανομένου και τους προέδρου θέλουν και έχουν λόγο σε αγωνιστικά θέματα. Το ίδιο και οι συνεργάτες τους!

Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν και αυτό το καλοκαίρι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, με όλα τα θετικά αλλά και αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.

Οι ανάγκες και τα θέματα που ζητούν λύση είναι τόσα πολλά που δεν αρκούν οι μη ανανεώσεις συμβολαίων, αφού θα χρειαστούν και αυτή τη φορά αποδεσμεύσεις. Περιπτώσεις όπως αυτές των Ορ, Μιλάνοφ, Πολιάκοφ και Ρούεφα έχουν ιδιαιτερότητες που πρέπει να αξιολογηθούν σοβαρά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X