Θα χρειαστεί χρόνος

Μπορεί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να ανήκουν στο παρελθόν και να επιχειρείται επικοινωνιακά και άλλως πως το νέο ξεκίνημα που θέλουμε όλοι αλλά θα χρειαστεί χρόνος μἐχρι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ όπως τον θέλουμε. Το να πιστεύει κάποιος ότι αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Ερμή θα δούμε τους παίκτες του Κετσπάγια να κρύβουν την μπάλα και να πείθουν, το πιο πιθανό είναι να διαψευστεί.

Για όσους αρέσκονται να συγκρίνουν το πέρσι με το φέτος πρέπει να θυμίσουμε ότι και πέρσι τέτοια εποχή προβλήθηκε η ίδια ρητορική από πλευράς της τότε τεχνικής ηγεσίας. Η ομάδα όμως πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και τον Ιανουάριο μετά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα ο Δώνης πλήρωσε τα σπασμένα!

Η αγωνιστική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ θα έρθει σταδιακά αφού η κούραση και οι πολλοί τραυματισμοί εξακολουθεί να υφίσταται. Θα έρθει εάν και εφόσον η τεχνική ηγεσία καταφέρει να δουλέψει σωστά σε όλους τους τομείς είτε πρόκειται για θέματα τακτικής, εκγύμανσης ή και επιλογών.

Αυτό για το οποίο δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου είναι η επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα μας πρέπει με ή χωρίς καλή απόδοση να κερδίσει τον Ερμή τη Δευτέρα για να μπορέσει να θέσει τις βάσεις για ένα σερί νικών που συμπεριλαμβάνει και τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 22 Δεκεμβρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X