Θα είναι δύσκολη η συνύπαρξη

Η διοίκηση Πετρίδη προσπαθεί να διορθώσει μια σειρά από θεμελιώδη λάθη της και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τα καταφέρει ή στην προσπάθεια αυτή οδηγηθούμε σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.

Ακολουθώντας μια προσφιλή τακτική από χτες έχει διαρρεύσει την απόφαση για πρόσληψη του νυν προπονητή της Δόξας στο ΑΠΟΕΛ. Η σχέση Πετρίδη – Καραβίδα αλλά και διαχρονική επιθυμία του Χατζηλούκα να εργαστεί στην αγαπημένη του ομάδα δεν προκαλεί οποιοδήποτε θέμα.

Αυτό που φαίνεται να προκύπτει ήδη όμως είναι οι εντός ΑΠΟΕΛ αντιδράσεις. Ο Ντολ είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ο οποίος διαρρέει επίσης ότι είναι αντίθετος με έτσι εξέλιξη ενώ ο Τέτι παίζει το δικό το διπλοπόρτι σε μια σειρά από ζητήματα.

Το να η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα είναι κάτι που θα φανεί σύντομα. Ο Ντολ αν το παίξει πονηρά και εφόσον δεν είναι διαθετημένος να παραιτηθεί ενδεχόμενος να δεχτεί τον Χατζηλούκα αλλά να συνεχίσει να κάνει τα δικά του.

Από την άλλη ο νυν προπονητής της Δόξας δεν είναι κάποιος που αποδέχεται να έχει ρόλο γλάστρας οπότε θα δούμε και την αντίδραση αυτού.

Αν φυσικά επισημοποιηθεί το πλάνο αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνουν δεύτερες σκέψεις και ο επίσημος ΑΠΟΕΛ να πει ότι όλα ήταν υπερβολές των μέσων ενημέρωσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!