Θα είναι εβδομάδα εξελίξεων

Η έναρξη της προετοιμασίας την Πέμπτη σηματοδοτεί την εντατικοποίηση των προσπαθειών για να κλείσουν οι σημαντικότερες εκκρεμότητες που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για εκκρεμότητες που αφορούν τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας αλλά και μια σειρά από άλλα σοβαρά θέματα που σχετίζονται περισσότερο με το οικονομικό.

Αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι οι μεταγραφές.  Το πλάνο προβλέπει να κλείσει τις επόμενες μέρες το θέμα του αριστερού μπακ και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Καμόρα να μείνει ελεύθερος από την Κλουζ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής θα επηρεαστούν αρνητικά κάτι που ίσως φέρει γενικότερη καθυστέρηση αφού ο Πορτογάλος είναι κάτι παραπάνω από ιδανική λύση.

Παράλληλα τρέχει και το θέμα του επιθετικού τον οποίο οι Σάμπουριτς και Κρίστιανσεν θέλουν να έχουν στη διάθεση τους το συντομότερο δυνατό και σίγουρα μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Εξίσου σημαντικές όμως είναι οι επόμενες μέρες και για μια σειρά από άλλα θέματα όπως αυτό του Ουκρανού επενδυτή. Ο Πρόδρομος Πετρίδης από το βήμα της γενικής συνέλευσης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και το προχωρημένο των διαπραγματεύσεων λέγοντας πως σύντομα ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το επόμενο 10ήμερο θα κρίνει αρκετά.

Τέλος υπάρχει ο βραχνάς των παικτών που πρέπει να αποχωρήσουν αλλά το παίζουν δύσκολοι αφού θεωρούν τον ΑΠΟΕΛ ιδανικό εργοδότη και την Κύπρο ιδανικό μέρος για παρατεταμένες διακοπές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!