Θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη

Όλα όσα συμβαίνουν με τους διάφορους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας επιβεβαιώνουν ότι θα περάσουμε ένα δύσκολο και ψυχοφθόρο δεκαπενθήμερο μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Οι δυο τελευταίες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν έντονα τον ΑΠΟΕΛ είναι χαρακτηριστικές και αναφερόμαστε στους Σαλάι και στον Ντε Αμορίν.

Για τον νεαρό Ούγγρο προκύπτει ότι η ομάδα του επιδιώκει να τον παραχωρήσει με ελευθέρα μεταγραφή και ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ ως αντάλλαγμα ενώ η πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντε Αμορίν ακολουθεί την τακτική του προέδρου της Στεάουα.

Ο παίκτης που ήταν βασικός και στον ψεσινό αγώνα της Στεάουα δήλωσε ψες πως έχει συμβόλαιο με τους Ρουμάνος και πως δεν ξέρει τι θα συμβεί μετά τον αγώνα των play offs με τη Σπορτιγκ στον οποίο θέλει να αγωνιστεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κάθε πλευρά προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα ενώ στο παζάρι είναι γνωστό ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στριμωγμένος λόγω της πίεσης του χρόνου αλλά και των κακών χειρισμών που έγιναν μέχρι σήμερα. Ως αποτέλεσμα οι διάφοροί μάνατζερ προβάλουν παράλογες απαιτήσεις ή προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να δουν σε ποιους ομίλους θα αγωνιστούμε.

Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στο μεταγραφικό κομμάτι και είναι για αυτό που ο Δώνης πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες προκειμένου να κλείσει το θέμα με τον καλύτερο τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!