Θα μείνει μέχρι τότε;

Έγινε το αναμενόμενο αφού σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας με τον Νικόλα Ιωάννου μέχρι το 2023. Η συμφωνία έγινε εφικτή προ ημερών και το ερώτημα που θα απαντηθεί στην πορεία είναι αν ο παίκτης θα μείνει στο ΑΠΟΕΛ μέχρι τότε.

Όπως είπε και ο Πετεβίνος στις τελευταίες δηλώσεις του για το θέμα αν δεν υπήρχε ο σοβαρός τραυματισμός του Ιωάννου προ διετίας θα είχε ήδη μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ιωάννου που κάνει τρομερές εμφανίσεις εδώ και καιρό βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο πολλών σκαουτερς και θεωρείται θέμα χρόνου να έρθει πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να πληρώσει και την ομάδα μας τα εκατομμύρια που θέλει για να το παραχωρήσει.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Ιωαννου. Ο ποδοσφαιριστής που διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2021 συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι και το 2023.

Ο Νικόλας Ιωάννου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 σε ηλικία 18 ετών. Από τότε μετρά 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα ενώ αγωνίστηκε σε ηλικία 19 ετών για πρώτη φορά σε αγώνα UEFA Champions League.

Ευχόμαστε στον Νικόλα να συνεχίσει να προοδεύει, να έχει υγεία και να πανηγυρίσει πολλούς ακόμα τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τα γαλαζοκίτρινα χρώματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!