Θα μείνουν στο ενδιαφέρον

Τα δημοσιογραφικά σαΐνια από την Ελλάδα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να εντάξει τον Αρτύματα στο ρόστερ του και όπως είναι φυσικό, το θέμα αναπαράγεται και στα κυπριακά μέσα. Σύμφωνα με αναφορές του gazzetta αλλά και της Goal κάποιος σκάουτερ των πρασίνων έχει ήδη παρακολουθήσει τον παίκτη μας και πλέον η ομάδα του Παναθηναϊκού αξιολογεί το κατά πόσο θα προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη.

Πρόκειται για τις γνωστές υπερβολές των Ελλαδιτών οι οποίες είναι και αβάσιμες αφού η ομάδα μας δεν έχει καμία διάθεση παραχώρησης του παίκτη, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δελεάσει τον ΑΠΟΕΛ.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον σημείο στις αναφορές για τον Αρτύματα να είναι η άποψη ότι ο παίκτης παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει στον ΑΠΟΕΛ αφού όπως είναι γνωστό του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του.

Ούτε και αυτό όμως ευσταθεί αφού ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στις διερευνητικές περισσότερο επαφές που έγιναν με τη διοίκηση.

Η χρονιά που μπαίνει θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και με πολλές προκλήσεις για τον Αρτύματα οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά για να μπορέσει πρώτα από όλα να καθιερωθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X