Θα περιμένουν για ευνόητους λόγους

Το πρωτάθλημα σύντομα θα μπει στην πιο καθοριστική φάση του με τους αγώνες κατάταξης μεταξύ των πρώτων έξι ομάδων μέσα από του οποίους θα προκύψει ο φετινός πρωταθλητής. Είναι παράλληλα η περίοδος όπου αρχίζουν οι πρώτες σκέψεις ή και παίρνονται αποφάσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα στον ΑΠΟΕΛ δεν αφορά κάποιον παίκτη αλλά το αν θα ανανεωθεί και πότε η συνεργασία με τον Δώνη και το υπόλοιπο επιτελείο του. Όπως είναι γνωστό ο προπονητής μας υπόγραψε συμβόλαιο 10 μηνών όταν κλήθηκε εσπευσμένα να έρθει προκειμένου να αντικαταστήσει τον επικίνδυνο Μπέιν.

Η τακτική της διοίκησης Πετρίδης για μονοετή συνεργασία με τον εκάστοτε προπονητή βρήκε σύμφωνο τον Δώνη και πλέον το ζητούμενο είναι αν θα συνεχίσουν.

Η επίσημη γραμμή και των δυο είναι η γνωστή και κουραστική ατάκα που επαναλαμβάνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ότι δηλαδή και οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες και πως στο παρών στάδιο το μόνο που απασχολεί είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η στάση αναμονής όμως έχει βαθύτερα αίτια αφού αυτό που θα αποτελέσει βαρόμετρο για την ανανέωση είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί λοιπόν ο Δώνης να οδήγησε την ομάδα μας στους ομίλους του Champions League και να έσωσε κυριολεκτικά τον ΑΠΟΕΛ και τη διοίκηση Πετρίδη ειδικότερο από περιπέτειες αλλά το πρωτάθλημα είναι αυτό που θα κρίνει το μέλλον του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X