“Θα πολεμήσουμε αλλά θέλουμε και τύχη”

Ο Κρίστιανσεν έκανε σημαντικές επισημάνσεις στη δημοσιογραφική του θυμίζοντας σε όλους πως η Αθλέτικ είναι πιο ποιοτική ομάδα αλλά και ότι θα χρειαστεί να δουλέψει υπέρ μας και ο παράγοντας τύχη. Ο προπονητής μας είπε ότι έχει σχέδιο για να αντιδράσουμε σωστά στην πίεση που θα εξασκήσει ο αντίπαλος από ψηλά και ελπίζει ότι αυτό θα λειτουργήσει καλά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κρίστιανσεν αλλά και του Βινίσιους:

Ο Βινίσιους που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές σημείωσε:

«Είναι μια ευκαιρία για εμάς να γράψουμε ιστορία στον αυριανό αγώνα. Θα μπούμε στο γήπεδο προετοιμασμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε πως το ΓΣΠ θα είναι καμίνι και περιμένουμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει αύριο για να πάρουμε την πρόκριση. Στο Μπιλμπάο περάσαμε δύσκολο, περιμένουμε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τον κόσμο».

Ο Τόμας Κρίστιανσεν σημείωσε:

«Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές είναι να απολαύσουν τη στιγμή. Δώσαμε 40 παιχνίδια μέχρι στιγμής και αφού φύγαμε ζωντανοί από τον «Σαν Μαμές» πρέπει να απολαύσουμε την στιγμή. Γνωρίζω πως αύριο η Αθλέτικ θα πιέσει από ψηλά. Ελπίζω να βγει το σχέδιο που ετοιμάσαμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Σε ερώτηση για τις απουσίες των Αντουρίθ και Λαπόρτ σημείωσε:

«Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις, είναι γεμάτη από αστέρια η ΑΘλέτικ. Παρόλα αυτά είναι δύο απουσίες».

Για το φαβορί:

«Θα πολεμήσουμε και πρέπει να έχουμε και τη τύχη με το μέρος μας. Δεν είμαστε το φαβορί, φαβορί είναι η Αθλέτικ. Πάμε για την πρόκριση απέναντι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σε πολλούς τομείς είμαστε κατώτεροι από αυτή την ομάδα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Όταν ξεκινήσαμε οι πιθανότητες ήταν 80-20 υπέρ της Αθλέτικ, τώρα όμως αυξήσαμε λίγο το ποσοστό μας. Από φυσικής πλευράς η ομάδα είναι μια χαρά. Απέναντι στην ΑΕΛ κάναμε κάποιες αλλαγές και μας βγήκαν, θα δούμε αύριο να θα έχουμε τόσες αλλαγές»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X