Θα ψάξει να βρει όσους πιστεύουν

Ο απογοητευμένος Ουζουνίδης ανέδειξε ως βασικότερο πρόβλημα την τραγική αντίδραση των παικτών μετά το πρώτο τέρμα. Η απουσία παικτών που να πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν βγάζει μάτια και είναι για αυτό που ο προπονητής είπε ότι θα προσπαθήσει να τους αλλάξει μυαλά ή να χρησιμοποιεί όσους πιστεύουν.

Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη. Το παιχνίδι είχε δυο εικόνες. Η μια ήταν μέχρι στη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, η άλλη μετά το γκολ. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, ελέγχαμε πλήρως. Είχαμε φάσεις, είχαμε το δοκάρι. Στο δευτερο ημίχρονο πάλι το ελέγχαμε. Χάσαμε κλασική ευκαιρία με τον Τάμαρι και μετά δεχθήκαμε το γκολ. Ένα πέναλτι που δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε γιατί ο αντίπαλος πήγαινε προς τα έξω. Το χειρότερο ήταν η αντίδραση. Δεν μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια να προηγούμαστε. Δεν είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η αντίδραση”.

-Φέτος το ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίστηκε ως ασθενής με πολλές παθογένειες. Ο προβληματισμός είναι στο αποκορύφωμα για το αν μπορεί το ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει τα κεκτημένα… “Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Μπορούμε, είμαστε μέσα στους στόχους. Είπα ότι η εικόνα με προβλημάτισε. Δεν θα κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες γιατί για οποιοδήποτε λόγο μπορούν να χάσουν ένα παιχνίδι αλλά η αντίδρασή μας μετά το 1-0 ήταν απογοητευτική”.

-Τι φταίει για αυτή την αντίδραση; “Ίσως είναι όλα αυτά που λέτε ότι γίνονται από την αρχή, δηλαδή νοοτροπία και ψυχολογία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω τι φταίει. Εγώ είμαι ο προπονητής και πρέπει να βρω τη λύση”.

-Πόσο αισιόδοξος είσαστε για την συνέχεια; “Αν δεν το πιστεύω εγώ, τότε δεν μπορεί να το πιστέψει και η ομάδα”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!