Θα το δούμε και την Κυριακή;

Η ανακοίνωση της εντεκάδας πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα προκάλεσε πολλά ερωτηματικά ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα δικαίωσε τον προπονητή μας. Οι συγκυρίες με τον σοβαρό τραυματισμό του Ντελτόρε και τον παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ρέζα οδήγησαν τον Τραμεντσάνι σε λύσεις που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

Η επιστράτευση των Νατέλ και Τάμαρι σε ρόλο επιθετικών και τον Ντε Βινσέτι να έχει ρόλο συνδετικού κρίκου σε όλο τον κεντρικό διάδρομο και τρεις αμυντικούς στην ίδια ευθεία ήταν μια συνειδητή επιλογή με δόση ρίσκου, η οποία όμως δούλεψε.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν απειλητικός σχεδόν σε κάθε επιθετική του προσπάθεια ενώ φιλοδώρησε την μέχρι τότε καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με πέντε τέρματα.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι αν το 3-5-2 θα εφαρμοστεί και στους αγώνες που ακολουθούν.

Εναντίον της Νέας Σαλαμίνας η ομάδα μας καλείται να χτίσει στην καλή απόδοση και πελώρια νίκη της Δευτέρας και η λογική λέει ότι ο Τραμεντσάνι δεν θα αλλάξει τακτική και πρόσωπα.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξει μια ουσιαστική στροφή στο αγωνιστική στυλ και τακτική της ομάδας προκειμένου να φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι η σταθεροποίηση της απόδοση σε τέτοια επίπεδα που να επιτρέψει να έρθει ένα μεγάλο σερί νικών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X