Θα το καταπιούμε και αυτό

Ασφαλώς και κανένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ δεν θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή της ομάδας στις καλύτερες 32 ή 16 της Ευρώπης. Μπορεί αρκετοί να είναι χορτασμένοι και αποπροσανατολισμένοι αλλά δεν έχουν χάσει εντελώς το μέτρο.  Ξεκινάμε έτσι γιατί επιχειρείται μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ο κόσμος ως υπερβολικός προκειμένου να κρυφτεί η φτωχή παρουσία της ομάδας που έφερε το 0-3 και κυρίως η προβληματική διαχείριση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ουζουνίδης έχρισε κουρασμένους τους παίκτες κάτι το όπιο και αν ακόμα ισχύει έπρεπε να το γνωρίζει και να το αντιμετωπίσει καλύτερα.

Η ουσία και η αλήθεια όμως είναι ότι έγιναν λανθασμένες επιλογές τόσο στον καταρτισμό της εντεκάδας όσο και σε θέματα τακτικής.

Πράγματι το ζητούμενο είναι να σωθεί η χρονιά οπότε θα καταπιούμε ακόμα μια προβληματική παρουσία της ομάδας. Εξάλλου το έχουμε κάνει δεκάδες φορές φέτος.

Αναμένουμε από τον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του να μάθουν από τα λάθη τους το συντομότερο αφού αν έχουμε απώλεια βαθμών πριν από την Ανόρθωση θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα.

Και οι παίκτες όμως καλούνται να σοβαρευτούν, να κουρευτούν και να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X