Θα το παλέψει με το 3-5-2

Η μεταγραφική περίοδος ανήκει στο παρελθόν και η τεχνική ηγεσία καλείται πλέον να κάνει όλα όσα πρέπει και είναι εφικτά έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο Champions League και παραμείνει στην κορυφή στην Κύπρο.

Οι τελευταίες κινήσεις που έγιναν είχαν τη σφραγίδα του Δώνη ο οποίος έφερε στον ΑΠΟΕΛ παικτές με τα χαρακτηριστικά που θέλει έτσι ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει καλύτερα τη δική του φιλοσοφία.

Η απόφαση να μην αποκτηθεί καθαρόαιμος επιθετικός δεν πρέπει να ξενίζει αφού πέραν του ότι ο Δώνης είχε πει και δημόσια ότι δεν το θεωρεί προτεραιότητα, σχετίζεται και με την προσπάθεια του να εφαρμόσει τη διάταξη 3-5-2.

Πρόκειται για ένα σύστημα που προϋποθέτει την παρουσία μέσων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η απόκτηση των Σαλάι και Ζαζίτ καθώς και η παρουσία όλων των υπολοίπων που δεν είναι και λίγοι, δίνει στον προπονητή μας τις επιλογές παικτών που θέλει.

Η συγκεκριμένη διάταξη είναι ιδιαίτερα απαιτητική κάτι που διαπιστώθηκε και στο αποτυχημένο πείραμα με τον Απόλλωνα στον αγώνα του super cup. Ήταν αποτυχημένο όμως λόγω των παικτών που επιχείρησαν να το εφαρμόσουν και είναι για αυτό που ο Δώνης θα το παλέψει.

Ακόμα και η προσθήκη του Βούρου έχει προεκτάσεις αφού πρόκειται για παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί ο τρίτος στην άμυνα ενώ η πιο μεγάλη πρόκληση αφορά τους πλάγιους μπακ που θα καλύπτουν όλη τη γραμμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X