Θα το παλέψει

Η προφορική συμφωνία του Παπαφώτη για παραμονή του στην ομάδα μας για ακόμα δυο χρόνια επαναφέρει το θέμα της ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς που προέρχονται από την ακαδημία. Ο 21χρονος πλέον Παπαφώτης το σκέφτηκε δυο και τρεις φορές πριν πάρει τη σχετική απόφαση αφού η μέχρι σήμερα εμπειρία του δείχνει ότι τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του.

Παρόλα αυτά ο περιπτώσεις παικτών όπως αυτές των Αρτύματα και Σωτηρίου δείχνουν ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει το μπαμ αρκεί να το ευνοήσουν οι συνθήκες αλλά και ο κάθε παίκτης να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Παπαφώτης αγωνίζεται σε μια θέση όπου ο ΑΠΟΕΛ έχει πληθώρα επιλογών και μάλιστα ποιοτικών. Το ότι ο Αρτυματάς μπόρεσε την περσινή χρονιά να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε τραυματισμούς αλλά και στην ανεπάρκεια του Στίλιτς.

Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του Ιωάννου που και αυτός την εβδομάδα που πέρασε συμφώνησε σε επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Και οι δύο έδειξαν να έχουν τη διάθεση να το παλέψουν και το ζητούμενο είναι υπάρχει προσανατολισμός και πλάνο αξιοποίησης τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!